Noutati

epsn5107

Premiera spectacolului „După ploaie” la Teatrul Apollo 111

Teatrul independent la un alt nivel cu o trupă de actori extraordinari, în cel mai nou spațiu deschis în București

Sâmbătă, 18 februarie 2017 a avut loc premiera celui mai recent spectacol de teatru pe care l-am regizat: „După ploaie” de Sergi Belbel. Din distribuție fac parte opt actori excelenți: Lucian Pavel, Andrei Aradits, Dana Voicu, Raluca Botez, Ioana Flora, Ana Turos, Bogdan Dumitrescu și Andreea Mateiu. Scenografia este semnată de Vali Ighigheanu și mișcarea scenică de Arcadie Rusu.

Spectacolul a fost repetat intens șase săptămâni și se va juca intens, tot șase săptămâni, după model occidental. Cele 26 de reprezentații sunt programate până la începutul lui aprilie.

Cele mai recente
IMG_7068 2pe1

Am încheiat un scurt metraj despre Casa Storck

Filmul se numește „La un pas de eternitate” și este un dialog între lucrările de pictură și sculptură realizate de artiștii familiei Storck expuse în casa-atelier a acestora, ea însăși o operă de arhitectură.

lego upc

Campanie tricoloră pentru UPC

Am filmat trei spoturi pentru UPC care susține Naționala de Fotbal a României. Creația aparține agenției Rusu+Borțun și merge pe ideea unor suporteri atipici care își arată atașamentul față de fotbalul românesc într-o manieră inedită. 

Cola-Cola_Instagrammer_FullRes_60sec_APROBAT

Spot viral pentru Coca Cola

Chiar de ziua mea am filmat un spot pentru Coca-Cola care caută să-i activeze pe utilizatorii de Instagram. Protagonistul spotului, Emanuel Romedea, alias Yesmyfriend, îi îndeamnă pe tineri să privească spectacolul vieții și să se…