Am încheiat un scurt metraj despre Casa Storck

IMG_7068 2pe1
Filmul se numește "La un pas de eternitate" și este un dialog între lucrările de pictură și sculptură realizate de artiștii familiei Storck expuse în casa-atelier a acestora, ea însăși o operă de arhitectură.

 

Prima proiectie publică va avea loc Duminică 11 septembrie la Cinema Muzeul Țăranului la orele 18.30 in cadrul festivalului Bucharest Art Film Festival.

L1013614

Proiectul a demarat cu câțiva ani în urmă și a fost comandat și finanțat de Fundația Casa Storck. Filmările au avut loc în vara anului trecut. Am avut alături o echipă de artiști cu care am mai colaborat foarte bine în trecut. Din această echipă au făcut parte Radu Aldea care a semnat imaginea, Teodora Penciu care a montat filmul, Dragoș Alexandru care a scris muzica originală, Dana Voicu și Mihai Gruia Sandu care au interpretat textele din „Fresca unei vieți” – cartea de memorii a Ceciliei Cuțescu Storck. Echipa a fost întregită de sound designerul Tudor Petre și de coloristul Laurent Morel. Filmul este prima producție de scurt metraj a companiei Catharsis Studio.